2014. március 6., csütörtök

Egy nyerhető meccs beharangozója (Oilers@Islanders)

Holnap hajnalban újra jégre lép az Oilers, mégpedig a New York Islanders ellen. A cél minden képen a győzelem, bár kérdéses, hogy Eakins kivel pótolja a tegnap elszerződő Schulz-ot. 





A két csapat ebben a szezonban már megmérkőzött egymás ellen, akkor New York-ban a hazaiak 3-2-ra nyertek. A mi góljainkat Hall szerezte.
Azóta mind a két gárda sokat változott. Tőlük elment például Bryz a Wild-hez, Nico Schulz a Columbushoz, és Hemsky az Ottavába. Bővebben ITT.
Mostani ellenfelünk is meg vállt néhány fontos játékosától, Vanek-et eladták a Habs-nak Collbergért és egy idei 2. körös draftjogért cserébe, MacDonald pedig a Flyersnél kötött ki, Ő érte Mangene-et illetve egy idei 3. és egy jövő évi 2. körös pick-et adott a Philly. 
Fasth ma már a csapattal edzett

Mivel Bryz távozott, ezért nagy valószínűséggel Scrivens kezd a kapuba, nem hinném, hogy Eakins egyből Fasth-t kezdetné, hiszen még csak ma csatlakozott a csapathoz. A védelemben Justin Schultz mellett Ference fog kezdeni, mivel Belov sérült. Elől pedig a Hall-RNH-Yakupov trió gondoskodhat a hazai gólokról. A vendégeknél a legfontosabb hiányzó Tavares lehet, a támadó idén már 66 pontnál jár. A kanadain kívül még Boulton sem lesz bevethető ma. Összefoglalva: Mind a hazai pálya előnye miatt, mind pedig a Tavares távolléte miatt én Oilers sikert várok. A győzelmen kívül viszont fontosabb az, hogy Eakins megtalálja a Schultz-ot pótoló védőt.

Az én tippem: Oilers@Islanders 4-3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése